Frozen shoulder

Doordat mijn fysiotherapeute niet voldoende kon bereiken met haar behandelingen van mijn schouderklacht, kwam ik uiteindelijk bij La Esencia terecht. De osteopathie kijkt naar het functioneren van het héle lichaam en neemt hierbij de botten, de spieren en de organen mee.

Het niet goed functioneren van mijn middenrif en lever onder andere zorgden voor een zeer beperkte beweging in mijn schoudergewricht. Ik had een typische frozen shoulder, met veel pijn. Ik was zó beperkt dat ik mijn werk niet meer kon doen en thuis ook niets in het huishouden kon betekenen. Ik sliep slecht omdat ik vanwege de pijn slechts op één zij kon liggen. Ook overdag was het zwaar omdat ik vaak niet wist hoe ik moest zitten om mijn arm en schouder verlichting te geven.

Ik was blij dat ik Marie-Anne had gevonden. Zij heeft mij op zeer adequate wijze behandeld. Altijd gaf ze uitleg bij hetgeen zij waarnam tijdens de behandelingen waardoor het voor mij logisch, heel begrijpelijk en verklaarbaar was. Ik heb dit als zeer prettig ervaren.

Het genezingsproces was een zwaar en langdurig traject. Maar binnen een jaar was ik weer terug op de werkvloer in mijn eigen functie als Purser bij een luchtvaartmaatschappij. En dit was ons doel toen ik voor de eerste keer bij La Esencia in de praktijk binnen liep.

Marie-Anne is zeer goed onderlegd door haar verscheidenheid aan opleidingen, jarenlange ervaring als osteopaat en docent osteopathie aan verschillende instellingen. Bovendien is Marie-Anne een bijzonder aangename persoonlijkheid en je voelt je direct op je plek bij haar.

Ingrid

Osteopaten bij La Esencia

 • Marie-Anne Tenbült

  Marie-Anne Tenbült

  • Claudia Oomen

   Claudia Oomen

   Praktijken

   • Winssen

    Geerstraat 19A
    Winssen 6645 CB

   Ervaringen tevreden klanten

   • Zware bevalling

    Tijdens de bevalling heeft ons dochtertje knel gezeten met haar hoofdje. Hierdoor was haar schedeltje uitgerekt. Toen ze vijf weken…

    Lees verder
   • Voorkeurshouding naar rechts

    Mijn dochtertje Josje had na de geboorte last van een voorkeurshouding. Daarnaast spuugde zij soms veel melk, ook lang na…

    Lees verder
   • Huilbaby

    Onlangs was ik bij je in de praktijk met mijn zoontje Daan, een zogenaamde “huilbaby”. Ik wilde je even laten…

    Lees verder
   ©2021 Osteopathiepraktijk La Esencia